ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 
 
ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Τοποθετήσεις Πλακιδίων Ελληνικό Αττικής


Η επιχείρησή μας “Παπαχρήστος Ιωάννης” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στο Ελληνικό, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με τοποθετήσεις πλακιδίων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Αττική.

Διαθέτοντας μία έμπειρη ομάδα που αποτελείται από εξειδικευμένους τεχνίτες καθώς και σύγχρονα μηχανήματα, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με την τοποθέτηση πλακιδίων.

Πιο αναλυτικά, αναλαμβάνουμε τοποθετήσεις πλακιδίων, μαρμάρων, kerlite, εργασίες πατητής τσιμεντοκονίας, γεμίσματα και ανακαινίσεις στοχεύοντας πάντα στην άψογη και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.
 

 
 
 
 
ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στις τοποθετήσεις πλακιδίων και στις ανακαινίσεις, μπορούμε να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για την οικία και τον επαγγελματικό σας χώρο.

Σε όλες τις εργασίες που αναλαμβάνουμε χρησιμοποιούμε πάντα τα καλύτερα υλικά και δίνουμε μεγάλη έμφαση στη λεπτομέρεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Σας προσφέρουμε εργασίες με μεράκι και σεβασμό στο όνειρό σας για έναν όμορφο και λειτουργικό χώρο, ενώ στόχος μας είναι η άμεση και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

 


 

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηροποιούμαστε με τοποθετήσεις πλακιδίων και ανακαινίσεις, έχουμε φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό μικρών και μεγάλων έργων στο Ελληνικό και σε όλη την Αττική. Έτσι, έχουμε αποκτήσει την πείρα και την τεχνογνωσία που χρειάζεται και μπορούμε να ανταπεξέλθουμε ακόμα και στα πιο δύσκολα και απαιτητικά έργα.
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε το Ελληνικό και όλη την Αττική.